Antena 3 CNN Actualitate Social Ozana Barabancea, dezvăluiri exclusive despre schimbarea din viața ei

Ozana Barabancea, dezvăluiri exclusive despre schimbarea din viața ei

Ozana Barabancea, dezvăluiri exclusive despre schimbarea din viața ei
21 Apr 2019   •   13:44

Ozana Barabancea a vorbit la ”News Magazine”, despre modul cum a hotărât să își schimbe viața. Îndrăgita artistă a mărturisit cum a luat hotărârea să se opereze.

”Vreau să vedeți diferența. Ce poate să facă o operație de stomac, o operație de conturarea a corpului, lifting circular, nu vreau să mă laud, dar cred că pot fi un exemplu pentru cei din jurul meu. În viitorul apropiat o să fac și șpagatul. Acum cred că am o greutate de 72-73 de kilograme. Eu nu mai puteam din cauza genunchilor, mi-era dor de anii tinereții. Vreau să cred că sufletul meu a întinerit. Cred că în trecut eram prea ocupată și orgolioasă. 

Voiam să mă duc în Turcia să mă operez. Apoi mi s-a spus că sunt foarte doctori români foarte buni care fac asta. L-am contactat apoi pe Rubin Munteanu pe contul de Facebook și i-am explicat ce îmi doresc.

Când nu m-am simțit bine l-am sunat și i-am zis că vreau analize. Apoi am fost la duhovnicul meu, mi-a dat binecuvântarea și m-am dus la operație. Nu mi-a fost frică pentru că mi-am luat binecuvântare. Asta mi-a dat puterea să merg la operație”, a declarat Ozana Barabancea.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close