x close

Pacientă cu piciorul rupt trimisă acasă. „Am fost întrebată de ce am piercing în arcadă și în piept”

22 Ian 2020   •   16:40
Pacientă cu piciorul rupt trimisă acasă. „Am fost întrebată de ce am piercing în arcadă și în piept” Foto: igj.ro

Situație incredibilă în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. O femeie se arată extrem de revoltată pentru modul cum a fost tratată în spital. În plus, a fost trimisă acasă deși avea piciorul rupt. 

Nonn Narghita din Timişoara, în vârstă de 36 de ani, spune că, după ce o să se refacă, va depune plângeri împotriva medicilor care s-au ocupat de ea.

Femeia a ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Aceasta spune că medicul radiolog a apostrofat-o, pe motiv că avea piercinguri: „După un timp au venit să-mi acorde ajutor, deşi mă durea foarte sternul şi piciorul. Am fost dusă la radiografie, acolo unde era o doamnă care era foarte irascibilă că de ce am piercing în arcadă şi în piept. Eu nu am înţeles care era legătura cu accidentul. A vorbit foarte urât şi vreau să depun o plângere împotriva ei, pentru că din cauza ei am ajuns la Timişoara cu toate rupte în mine, pentru că la Târgu Jiu mi-a dat drumul că nu am nimic rupt şi acum am şuruburi băgate în picior“.

Pacienta a fost externată a doua zi, medicul spunându-i că nu are nimic: „A venit un medic şi mi-a spus că nu am nimic şi că ce vreau să fac, dacă să rămân până a doua zi sau să plec acasă. Am spus că, dacă nu am nimic, vreau să plec. Mi-a dat să semnez şi am plecat, cu toate că nu puteam să ţin piciorul în pământ. Făcea glezna stânga-dreapta“.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu Jiu a deschis o anchetă, scrie igj.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati