Antena 3 CNN Actualitate Social Pacientă cu piciorul rupt trimisă acasă. „Am fost întrebată de ce am piercing în arcadă și în piept”

Pacientă cu piciorul rupt trimisă acasă. „Am fost întrebată de ce am piercing în arcadă și în piept”

Situație incredibilă în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. O femeie se arată extrem de revoltată pentru modul cum a fost tratată în spital. În plus, a fost trimisă acasă deși avea piciorul rupt. 

Pacientă cu piciorul rupt trimisă acasă. „Am fost întrebată de ce am piercing în arcadă și în piept”
Sursa foto: Foto: igj.ro
22 Ian 2020   •   16:40

Nonn Narghita din Timişoara, în vârstă de 36 de ani, spune că, după ce o să se refacă, va depune plângeri împotriva medicilor care s-au ocupat de ea.

Femeia a ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Aceasta spune că medicul radiolog a apostrofat-o, pe motiv că avea piercinguri: „După un timp au venit să-mi acorde ajutor, deşi mă durea foarte sternul şi piciorul. Am fost dusă la radiografie, acolo unde era o doamnă care era foarte irascibilă că de ce am piercing în arcadă şi în piept. Eu nu am înţeles care era legătura cu accidentul. A vorbit foarte urât şi vreau să depun o plângere împotriva ei, pentru că din cauza ei am ajuns la Timişoara cu toate rupte în mine, pentru că la Târgu Jiu mi-a dat drumul că nu am nimic rupt şi acum am şuruburi băgate în picior“.

Pacienta a fost externată a doua zi, medicul spunându-i că nu are nimic: „A venit un medic şi mi-a spus că nu am nimic şi că ce vreau să fac, dacă să rămân până a doua zi sau să plec acasă. Am spus că, dacă nu am nimic, vreau să plec. Mi-a dat să semnez şi am plecat, cu toate că nu puteam să ţin piciorul în pământ. Făcea glezna stânga-dreapta“.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu Jiu a deschis o anchetă, scrie igj.ro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close