Antena 3 CNN Actualitate Social Papa Francisc ajunge în Iași, pe 1 iunie. Credincioșii îl pot întâlni după amiaza

Papa Francisc ajunge în Iași, pe 1 iunie. Credincioșii îl pot întâlni după amiaza

Papa Francisc ajunge în Iași, pe 1 iunie. Credincioșii îl pot întâlni după amiaza
29 Ian 2019   •   16:11

Credincioşii creştini îl pot întâlni pe Papa Francisc la Iaşi în după amiaza zilei de 1 iunie, în piaţa din faţa Palatului Culturii, au anunţat marţi reprezentanţii Episcopiei Romano-Catolice Iaşi. 

Preotul Adrian Blăjuţă, responsabil mass media al Diecezei Iaşi, a reamintit că programul vizitei nu este definitivat, acesta putând suferi modificări. 

"Este un nivel de aşteptare mare. Se doreşte din toate părţile Diecezei să se ajungă la Iaşi. Vom vedea cum se va realiza acest lucru. Ne dorim ca evenimentul să fie cât mai deschis pentru toată lumea, nu doar pentru catolici. Există un nivel ridicat de aşteptare a papei Francisc. Foarte mulţi creştini doresc să participe. Vizita la Iaşi a Papei aduce şi măsuri de siguranţă sporite. Astfel, va fi amenajat un spaţiu în apropierea altarului în care se va afla papa Francisc, unde se va intra doar pe bază de invitaţii şi bilete gratuite, obţinute în urma cererilor făcute din partea parohiilor din Dieceza de Iaşi", a declarat preotul Adrian Blăjuţă. 

×
Subiecte în articol: Papa Francisc credinciosi intalnire
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close