Antena 3 Actualitate Social PSD: Guvernul PNL trebuie să ia măsuri urgente să ajute părinții!

PSD: Guvernul PNL trebuie să ia măsuri urgente să ajute părinții!

de S.T.    |    28 Apr 2020   •   12:20
PSD: Guvernul PNL trebuie să ia măsuri urgente să ajute părinții!
Sursa foto: Hepta

PSD acuză guvernul PNL că a uitat de românii care au copii și care nu au în grija cui să îi lase.

„Părinții nu au cu cine sa lase copiii acasă. Pentru că școlile sunt închise.

Guvernul PNL trebuie sa ia măsuri urgente să ajute părinții!”, transmite Partidul Social Democrat.

„Interesat doar de sondaje de opinie, Guvernul PNL a uitat - din nou! - de românii care au copii și care nu au în grija cui să îi lase. Nu a luat în calcul niciun moment faptul că odată cu ridicarea stării de urgență, pe 15 mai, nu mai pot fi acordate compensații părinților care rămân acasă pentru a avea grijă de copiii minori.

After-school-ul sau grădinita nu mai sunt soluții în acest an. Pentru că unitățile de învățământ rămân închise! Să fie lăsați în grija bunicilor, nici gând, pentru că riscul să îi infecteze este prea mare.

Ce vor face acești părinți în continuare? Este clar pentru toată lumea, mai puțin pentru Guvernul Orban, că este nevoie ACUM de măsuri în sprijinul părinților! Este nevoie de predictibilitate, nu de măsuri luate doar din considerente electorale!

Dacă Guvernul Orban va ignora și această problemă, PSD va acționa pentru adoptarea rapidă a unui act normativ în Parlament, care să permită părinților să stea acasă pentru a-și supraveghea copiii până la redeschiderea unităților de învățământ!”, transmite PSD într-un mesaj pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close