Antena 3 CNN Actualitate Social Părinți din România acuzați că își exploatau sexual copiii. Ofereau inclusiv abonamente la spectacolul grotesc

Părinți din România acuzați că își exploatau sexual copiii. Ofereau inclusiv abonamente la spectacolul grotesc

Mai mulți părinți din România sunt acuzați că își exploatau sexual copiii. Aceștia au fost trimiși în judecată, iar alți 21 sunt cercetați pentru aceleași acuzații.

Părinți din România acuzați că își exploatau sexual copiii. Ofereau inclusiv abonamente la spectacolul grotesc
Sursa foto: Foto: Pexels
22 Mai 2020   •   22:01

Procurorii DIICOT susțin că cei mai mulți dintre părinții acuzați chiar renunțaseră la slujbe și trăiau de pe urma batjocoririi copiilor.

Printre cei trimiși în judecată se află și un cuplu din Galați, soț și soție, care și-au abuzat fiica de doar cinci ani, spun anchetatorii, care îi acuză că ofereau contracost așa-zise show-uri online străinilor cu apucături bolnave. Se arătau însă, dispuși să treacă de la spațiul virtual la cel real pentru suma potrivită, scrie stirileprotv.ro.

Ofereau inclusiv “abonamente” la spectacolele grotești.

Astfel, în doar trei ani, acești părinți cercetați acum penal ar fi adunat peste 50.000 de euro de la zeci de pedofili de pe tot globul. Și este doar un procent mic din suma totală. Cele mai multe plăți nu au putut fi identificate, spun procurorii:

×
Subiecte în articol: exploatat copii parinti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close