Antena 3 CNN Actualitate Social Pavel Abraham, despre scandalul făcut de Cristian Boureanu: „Eu cred că va fi vorba despre un mandat de reținere”

Pavel Abraham, despre scandalul făcut de Cristian Boureanu: „Eu cred că va fi vorba despre un mandat de reținere”

Pavel Abraham, despre scandalul făcut de Cristian Boureanu: „Eu cred că va fi vorba despre un mandat de reținere”
09 Iun 2017   •   18:27

Avocatul Pavel Abraham a spus în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, ce pedeapsă ar trebui să primească Cristian Boureanu pentru scandalul pe care l-a făcut în plină stradă.

„Mi se pare o continuitate în comportamentul huluganic al fostului parlamentar, care nu a făcut onoare nici la momentul respectiv nici partidului din care a făcut parte și nici Parlamentului. Iar acum am văzut că un lanț de neîmpliniri atât față de soție, cât și de fiică și acum față de autorități. În mod clar, este vorba despre un ultraj care nu ar trebui lăsat nesancționat”, a spus Pavel Abraham

„Eu cred că va fi vorba despre un mandat de reținere și după aceea o propunere de arestare preventivă, care ar fi de natură să arate că legea domnește în România”, a mai precizat avocatul.

Fostul deputat a făcut un circ incredibil în momentul în care șoferul său a fost oprit la un control de rutină. Politicianul a coborât din mașină, a început să injure oamenii legii, după care a lovit unul dintre polițiști. Mai mult, i-a prins și degetele mâinii la ușa mașinii.

Pavel Abraham, despre Cristian Boureanu: „Eu cred că va fi vorba despre un mandat de reținere”

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close