Antena 3 CNN Actualitate Social Pe 25 iulie, la o zi după dispariția Alexandrei, mama ei a primit un telefon de la un bărbat necunoscut: „Mama soacră, eu și Alexandra...”

Pe 25 iulie, la o zi după dispariția Alexandrei, mama ei a primit un telefon de la un bărbat necunoscut: „Mama soacră, eu și Alexandra...”

Pe 25 iulie, la o zi după dispariția Alexandrei, mama ei a primit un telefon de la un bărbat necunoscut: „Mama soacră, eu și Alexandra...”
Sursa foto: foto: Agerpres
30 Iul 2019   •   11:08

Pe 25 iulie, la o zi după dispariția Alexandrei, mama ei a primit un telefon de la un bărbat necunoscut, chiar când se afla lângă polițist.

„Ora 10.30: mama minorei a primit un apel telefonic (de pe numărul 0763931765) de la un bărbat care a utilizat apelativul „mama soacră”, spunându-i că el şi minora sunt bine şi urmează să plece în Anglia să facă bani, convorbire ce s-a purtat în prezenţa ......(din cadrul postului de poliţie Dobrosloveni - jud. Olt). După finalizarea acesteia, poliţistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menţionat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat.

Ora 10.30: evenimentul a fost raportat poliţiei Municipiului Caracal, iar şeful postului de poliţie a solicitat totodată dispunerea de măsuri în vederea punerii în urmărire naţională a minorei.

Ora 10.35: dispecerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Caracal a transmis către I.P.J. Olt solicitarea pentru punerea în urmărire naţională a minorei”, se arată în raportul pus pe masa şefilor din Ministerul Afacerilor Interne.

×
Subiecte în articol: alexandra Gheorghe Dincă
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close