Antena 3 CNN Actualitate Social Pensii 2020. Violeta Alexandru, anunț de ultimă oră despre recalcularea pensiilor: Regret că oamenii trebuie să aștepte

Pensii 2020. Violeta Alexandru, anunț de ultimă oră despre recalcularea pensiilor: Regret că oamenii trebuie să aștepte

Pensii 2020. Violeta Alexandru a venit cu noi declarații cu privire la recalcularea pensiilor și situația dosarelor. Ministrul Muncii susține că nu se pot face minuni peste noate, iar problemele persistă în continuare.

Pensii 2020. Violeta Alexandru, anunț de ultimă oră despre recalcularea pensiilor: Regret că oamenii trebuie să aștepte
Sursa foto: Foto: Gov.ro
29 Feb 2020   •   20:40

Pensii 2020. Violeta Alexandru susține că mulți români sunt dezamăgiți de răspuns în ceea ce privește recalcularea pensiilor

"Nu se pot face minuni peste noapte. Sunt evidente problemele, în continuare. Totuşi, o reducere de la 14.000 de dosare la 2.600, cât încă avem în lucru, înseamnă o îmbunătăţire. Şi acest lucru l-am atins în doar câteva luni de mandat. 

Regret sincer că oamenii trebuie să aştepte în continuare peste termenul legal de 45 de zile. Unele dintre răspunsurile la solicitările de recalculare dezamăgesc în continuare pentru că oamenii au sperat, deşi documentele depuse nu sunt de natură să genereze o recalculare şi unii dintre dânşii sunt dezamăgiţi de răspuns. Fac tot ce este omeneşte posibil ca acest număr de dosare întârziate să se rezolve în cel mai scurt timp", a declarat Violeta Alexandru, la România TV.

×
Subiecte în articol: PENSII 2020
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close