Antena 3 CNN Actualitate Social PENSII SPECIALE. Vor fi creșteri! Toni Neacșu, explicații referitoare la modul de calcul

PENSII SPECIALE. Vor fi creșteri! Toni Neacșu, explicații referitoare la modul de calcul

PENSII SPECIALE Avocatul Toni Neacşu susţine că revenirea la modul de calcul anterior al pensiilor speciale va face ca acestea să crescă.

PENSII SPECIALE. Vor fi creșteri! Toni Neacșu, explicații referitoare la modul de calcul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Dec 2019   •   10:03

PENSII SPECIALE Toni Neacșu a arătat ce se întâmplă în urma votului din Comisia de Muncă din Camera Deputaților, legat de pensiile speciale:

PENSII SPECIALE ”În plin asalt populist împotriva pensiilor de serviciu (zise speciale) Comisia de muncă din Camera Deputaților, camera decizională, propune eliminarea plafonărilor acestora, introduse prin OUG nr. 59/2017. Acest OUG a blocat din 2017 actualizarea pensiilor de serviciu (zise speciale, inclusiv ale militarilor, mai puțin ale magistraților) cu salariile/soldele aflate în plată, în sensul că acestea se actualizau doar cu rată medie anuală a inflației.

Excepțional e că deputații PNL și USR au votat la unison revenirea la modul de calcul anterior al pensiilor speciale, adică la majorarea lor. :)

Concluzia: până și pentru măsuri populiste e nevoie de minimă pricepere tehnică, altfel îți tai singur craca (demagogică) de sub fund”, a scris Toni Neacșu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: pensii speciale
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close