x close

Pensionarii, victime ale unei noi metode de înşelăciune

24 Mai 2017   •   21:48
Pensionarii, victime ale unei noi metode de înşelăciune  Foto: pixabay.com

Un deţinut care se dă drept procuror antimafia a sunat mai mulţi pensionari pentru a le spune că banii lor din bancă sunt falşi. Şi trebuie verificaţi de urgenţă, porivit  digi24.ro.

Bărbatul era în puşcărie şi nu putea ajunge personal să examineze banconotele, a apelat la câţiva prieteni aflaţi în libertate, pe care i-a instruit cum să se dea drept oameni ai legii şi apoi i-a trimis să colecteze banii de la cei înşelaţi.

„M-a sunat şi mi-a spus că e ofiţer de informaţii a lăsat să se înţeleagă! A zis că, domnule există o reţea. Suntem în urmărirea unei reţele foarte bine pusă la punct de la bancă, care îi păcăleşte pe cei pensionaţi. Le dă nişte bani care nu sunt ok şi valutele sunt false”, povestește un bărbat.

Oamenii legii au găsit în celula din Penitenciarul Giurgiu şi un bileţel cu indicaţiile pe deţinutul le dădea "locotenenţilor" săi din teren.

Deţinutul care a pus la cale planul ispăşeşte deja o pedeapsă de 14 ani de închisoare, pentru înşelăciune. Este unul dintre cei care s-a îmbogăţit prin metoda accidentul.

Citeşte mai multe despre:

pensionari victime bani inselaciune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati