Antena 3 CNN Actualitate Social DNA iese la atac. PERCHEZIȚII DE AMPLOARE la importante instituții publice

DNA iese la atac. PERCHEZIȚII DE AMPLOARE la importante instituții publice

DNA iese la atac. PERCHEZIȚII DE AMPLOARE la importante instituții publice
de M.Z.    |    31 Aug 2017   •   13:08

UPDATE 12.57 - Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), au declarat joi surse judiciare, potrivit agerpres.ro.

----------------------------

Știrea inițială 12.39

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, iese la atac. 

Un număr de 50 de percheziții, dintre care două la instituții publice, au loc joi.

Din primele informații, ar fi vorba despre instituții medicale, cel mai probabil spitale, dar și domiciile ale diverselor persoane sau firme.

 

Comunicatul DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate infracțiunilor de corupție, săvârșite în perioada 2016- august 2017.

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate percheziții domiciliare în 50 locații, dintre care două sunt sedii ale unor instituții publice din București, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societăți comerciale sau domicilii ale unor persoane.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close