Antena 3 CNN Actualitate Social Percheziții de amploare în zona specială de siguranță de la Murgeni. 70 de mascați au descins în forță la clanurile de interlopi

Percheziții de amploare în zona specială de siguranță de la Murgeni. 70 de mascați au descins în forță la clanurile de interlopi

Percheziții de amploare la Murgeni, duminică dimineață. Clanurile din Murgeni s-au bătut în plină stradă acum două săptămâni, iar un bărbat a fost călcat cu mașina. Zona a fost declarată una de siguranță și acolo au fost duse patrule permanente de jandarmi și polițiști.

Percheziții de amploare în zona specială de siguranță de la Murgeni. 70 de mascați au descins în forță la clanurile de interlopi
Sursa foto: Hepta
14 Iun 2020   •   09:36

70 de mascați de la inspectoratele din Iași, Bacău, Vrancea, Vaslui au descins acasă la romi. Din primele informații, unul din aceștia ar fi aruncat un pistol pe geam.

Orașul Murgeni, zonă specială de siguranță după ce interlopii terorizează străzile

Localnicii sunt terorizați de clanuri care se luptă în stradă şi ameninţă că rândurile lor vor fi îngroşate de alţi membri care sunt în drum spre România.

De ani întregi tâlharii le sparg locuinţele, le fură maşinile, iar pe bâtrâni îi atacă în ziua când primesc pensia şi îi lasă fără bani.

Primarul a a reușit să înființeze o structură de jandarmi permanentă.

200 de persoane s-au băturu pe străzile din oraș

Polițiști și jandarmi au fost trimiși în Murgeni pentru a fi evitate noi scandaluri, după ce la sfârșitul săptămânii trecute 200 de persoane s-au bătut pe străzile din oraș.

Zeci de persoane de etnie romă s-au luat la bătaie în seara zilei de 4 iunie, într-o reglare de conturi.
 

×
Subiecte în articol: Murgeni perchezitii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close