Antena 3 CNN Actualitate Social Percheziții la șefa unui spital care și-a drogat copiii pentru a sta cuminți

Percheziții la șefa unui spital care și-a drogat copiii pentru a sta cuminți

Percheziții la șefa unui spital care și-a drogat copiii pentru a sta cuminți
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Apr 2017   •   15:36

Procurorii DIICOT au descins la Spitalul MAI din Suceava și la trei locuințe, într-un dosar în care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru administrare de droguri de mare risc unor minori, potrivit reporterntv.ro.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Suceava a formulat o sesizarea cu privire la suspiciunea că unor minori, în vârstă de 11 și respectiv 15 ani, le-au fost administrate substanțe din categoria stupefiantelor.

Procurorii DIICOT au început perchezițiile pentru prelevarea de probe biologice de la cei doi minori, iar în urma analizei probelor, a ieșit un rezultat pozitiv pentru opiacee și benzodiazepine.

Principala suspecta este chiar mama celor doi copii, care este și șefa Centrului Medical al IPJ Suceava. Femeia le-ar fi administrat fiilor săi morfină și un cocktail de antidepresive.

Mai mult, se pare că cei de la Protecția Copilului îi aveau în atenție pe copii încă din septembrie 2016.

Atunci, cei de la școală au observat că minorii veneau la școală cu adeverințe medicale semnate de mama lor.

„Un rezultat pozitiv pentru benzodiazepine presupune prezența unuia sau mai multor substanțe cum ar fi: Oxazepam, Alprazolam, Diazepam, Bromazepam, Clonazepam, Nitrazepam, Clorazepate etc. În cazul opiaceelor, rezultatul presupune prezența uneia sau mai multor substanțe din această clasă: morfină, codeină, ethyl morfina, hydrocodone, hydromorphone, norcodeina, oxycodone, 6-monoactehyl-morphine, etc”, se arată într-un comunicat remis presei de DIICOT.

 

×
Subiecte în articol: perchezitii spital copiii minori
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close