Antena 3 CNN Actualitate Social Persoană răpită și exploatată de traficanți de persoane la Maramureș

Persoană răpită și exploatată de traficanți de persoane la Maramureș

O grupare de traficanți de persoane a fost destructurată  joi de procurorii DIICOT în județul Maramureș. 

Persoană răpită și exploatată de traficanți de persoane la Maramureș
Sursa foto: Hepta
04 Iun 2020   •   16:50

Procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Maramureş împreună cu ofițeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza teritorială a localității Bozânta Mică, județul Maramureș, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată la domiciliile membrilor grupării, de către procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițerii de poliţie judiciară din cadrul SCCO Maramureş, într-una dintre încăperile gospodăriei inculpatului C.M. şi a familiei sale, a fost găsită sechestrată o persoană de sex masculin. Acesta era încuiat sub lacăt într-o încăpere din gospodăria inculpatului încă din data de 01.06.2020, fiind răpit şi adus prin metodele menţionate de către membrii grupării infracţionale, care începuseră astfel să-şi „refacă” stocul de sclavi.

Totodată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș au reușit să probeze activitatea infracțională a grupării cu privire la aceleași fapte săvârșite asupra altor 4 persoane.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș, al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului Criminalistic, al lucrătorilor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, Grupei Operative Canine și al jandarmilor din cadrul IJJ Maramureș.


 

×
Subiecte în articol: Maramureș trafic persoane
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close