Antena 3 CNN Actualitate Social Peste 100 de bicicliști au pedalat pentru o ediție centenară

Peste 100 de bicicliști au pedalat pentru o ediție centenară

Peste 100 de bicicliști au pedalat pentru o ediție centenară
de M.Z.    |    18 Sep 2017   •   11:56

Un număr de 100 de ciclişti au pedalat peste 150 de kilometri în cadrul unei ediţii centenare ce a avut ca scop promovarea mausoleelor din județul Vrancea

Monumentele au fost construite în cinstea eroilor căzuţi în Primul Război Mondial. La final, concurenţii au fost recompensaţi cu premii.

Cicliștii au parcurs cei 150 de kilometri în aproape 10 ore. Traseul nu a fost deloc ușor. Patru mausolee au avut de vizitat. Temerarii au ținut şi un moment de reculegere în memoria militarului Mădălin Stoica, care a murit vineri în Teatrul de Operaţiuni din Afganistan. 

La final, toţi cei 100 de ciclişti au fost recompensați cu un kit compus dintr-un calendar cu toate cele patru mausolee din Vrancea, dar şi o cană personalizată cu logo-ul evenimentului "Mausolee pe bicicletă".

Răsplătiți au fost și participanţii la toate edițiile evenimentului "Mausolee pe bicicletă". Aceștia au primit tricouri personalizate.

”Mausolee pe bicicletă" este un eveniment de promovare a patrimoniului în rândul comunităţii de ciclişti. Evenimentul se află la cea de-a treia ediție. 

×
Subiecte în articol: biciclisti Vrancea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close