Antena 3 CNN Actualitate Social Peste 400.000 de oameni sunt așteptați la mitingul PSD. Un elicopter al Poliţiei Române va survola zona

Peste 400.000 de oameni sunt așteptați la mitingul PSD. Un elicopter al Poliţiei Române va survola zona

Peste 400.000 de oameni sunt așteptați la mitingul PSD. Un elicopter al Poliţiei Române va survola zona
09 Iun 2018   •   15:00

Update: Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat la Antena 3 că sunt așteptați peste 400.000 de oameni la mitingul PSD.

Știrea inițială.

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi, sâmbătă, la mitingul PSD din Piaţa Victoriei.

Sunt foarte mulți lideri județeni care spuneau că vor aduce mii de oameni la acest miting. 

Evenimentul va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, spunea liderul PSD, Liviu Dragnea, și se va desfăşura sub sloganul „Vrem prosperitate, NU Securitate!”

„Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare. O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, declara Liviu Dragnea, după şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional, în care au fost stabilite detaliile organizatorice.

Mitingul începe la ora 20.00, în faţa Guvernului.

Poliţia Română a anunţat că va survola Capitala cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, iar Ministerul Afacerilor Interne a dat asigurări că este pregătit să gestioneze toate evenimentele.

×
Subiecte în articol: PSD miting
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close