Antena 3 CNN Actualitate Social Peste un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

Peste un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

Peste un milion de pensionari nu și-au primit banii, iar mulți dintre aceștia nu se mai pot întreține. În total sunt trei milioane de pensionari care primesc aceste venituri cu ajutorul Poștei Române.

Peste un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
14 Ian 2020   •   10:25

Pe de altă parte, peste două milioane de pensionari încasează acești bani cu ajutorul cardului bancar.

Cătălin Brezeanu a lucrat 30 de ani în agricultură și nu și-a mai primit pensia din nouă decembrie, iar venitul lunar este de 1.400 de lei.

„Am împrumut pe 28 decembrie 300 de lei, iar la ora actuală mai am 3 lei în buzunar. M-am împrumutat pentru mâncare și am plătit cheltuielile casei”, a declarat pensionara într-un interviu pentru Antena 3.

De atfel, femeia i-a transmis un mesaj ministrului Muncii, subliniind că și-ar dori ca aceasta să aibă mai multă grijă de pensionari.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizează, într-o postare pe Facebook, că a cerut băncilor săptămâna trecută să plătească pensiile, având în vedere că banii erau în conturi. Ea explică procedurile greoaie care există pentru virarea pensiilor şi anunţă că le va schimba. „Ce mă interesează pe mine: să ajungă banii cât mai repede la pensionari”, a scris ministrul Muncii.

Peste un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

×
Subiecte în articol: pensii Ministrul Muncii
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close