Antena 3 CNN Actualitate Social Mai mulţi petrecăreţi din Vama Veche au fost amendaţi de poliţişti

Mai mulţi petrecăreţi din Vama Veche au fost amendaţi de poliţişti

Polițiștii dar și jandarmii au împărțit amenzi vineri seara, după ce au intrat în localurile din Vama Veche la ora 22:00 și i-au găsit pe petrecăreți în toiul distracției. Oamenii legii i-au trimis acasă pe turişti și au avertizat că îi vor supraveghea tot weekendul.

Mai mulţi petrecăreţi din Vama Veche au fost amendaţi de poliţişti
de Claudia Popovici    |    01 Mai 2021   •   08:23

Plaja, cluburile şi terasele de la malul mării au fost pline ochi până la ora înserării. Măsurile impuse în pandemie prevăd ca după ora 22:00 să nu mai fie prezent nimeni pe stradă, așa că oamenii legii au intrat în acțiune.

Turiştii spun că au încercat să se supună regulilor impuse de autorități.

„Ne uitam la ceas ca să ne cronometrăm să fim la ora 22:00 la cazare. Este totul super ok. Adică clar este altfel, decât ar fi în mod normal. Înainte în Vamă nu mă simțeam în siguranță, dar acum e totul mult mai bine", spune un turist.

„Nu ne putem distra, dar distracția este în mintea noastră. Ne distrăm mai bine ca oricând pentru că suntem în siguranță", mai spune un turist.

„Am venit să mă distrez să prind 1 Mai în fața mării. Studiez în București", a spus şi un student.

Cei care merg la mare în acest sfârșit de săptămână trebuie să știe că Polițiștii vor fi în misiune și zilele următoare cu ochii pe respectarea regulilor sanitare.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close