Antena 3 CNN Actualitate Social Ploi și vijelii, până marți seara. Vezi zonele vizate și prognoza pentru următoarele zile

Ploi și vijelii, până marți seara. Vezi zonele vizate și prognoza pentru următoarele zile

Ploi și vijelii, până marți seara. Vezi zonele vizate și prognoza pentru următoarele zile
de M.Z.    |    11 Sep 2017   •   11:53

UPDATE 11.53 - Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de intensificări ale vântului şi ploi moderate cantitativ, valabilă din această după-amiază până marţi seară în majoritatea regiunilor. 

Potrivit meteorologilor, în intervalul 11 septembrie, ora 17:00 - 12 septembrie, ora 21:00, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45 - 50 km/h, iar în Banat, Dobrogea şi la munte, pe arii restrânse, de peste 55 - 60 km/h. 

În noaptea de luni spre marţi (11/12 septembrie) şi pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal şi la munte, vor fi şi intervale de timp cu averse, descărcări electrice şi posibil grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25 - 30 l/mp.

----------------------------

Știrea inițială 08.31

Meteorologii anunță vreme foarte bună în prima zi de școală, deosebit de caldă pentru această perioadă, mai ales în sudul țării, unde maximele vor ajunge la 35-36 de grade.

Pe litoral, vor fi 25-26 de grade, cu vreme bună de plajă.

De luni noapte însă, se strică vremea în vest şi în sud-vest, iar marţi, pe parcursul zilei, se vor înregistra ploi în vest, nord şi centru şi izolat în celelalt regiuni.

Luni 

Valorile termice vor fi în creştere, astfel că vremea va deveni călduroasă în majoritatea zonelor, cu maxime ce se vor încadra între 25-26 de grade pe litoral şi 35-36 de grade în Lunca Dunării şi izolat în Câmpia Română. 

Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporar accentuate în cursul nopţii în regiunile sud-vestice unde local vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a nopţii şi în vestul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 11 şi 21 de grade.

La București, maxima va fi de 34 de grade, iar noaptea nu vor fi mai mult de 17 grade.

Marți 

Valorile termice vor scădea faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, mai accentuat în regiunile intracarpatice, vremea menţinându-se totuşi călduroasă în sudul extrem şi în sud-est. În vest, centru şi nord vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice; izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi doar pe arii restrânse ploi slabe. 

Vântul va prezenta intensificări la munte, dar local şi la cote mai reduse şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 10-11 grade în depresiunile intramontane şi 20-21 de grade pe litoral.

În Capitală, temperatura nu va depăși 30 de grade.

Miercuri

Vremea va continua să se răcorească, astfel că în Capitală nu vor fi mai mult de 27 de grade.

Pentru mai multe informații despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close