Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţia Capitalei, după incidentele de la metrou: Suntem preocupaţi, mereu cu telefonul în mână

Poliţia Capitalei, după incidentele de la metrou: Suntem preocupaţi, mereu cu telefonul în mână

Poliţia Capitalei, după incidentele de la metrou: Suntem preocupaţi, mereu cu telefonul în mână
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
15 Dec 2017   •   14:56

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei recomandă cetăţenilor ca, în cazul în care sunt martorii sau chiar victimele unui incident de la metrou, în lumina ultimelor evenimente, să sune de urgenţă la 112, subliniind că oricine se poate proteja dacă respectă sfaturile celor de la Metrorex.

„Noi suntem aici pentru cetăţeni şi îi asigurăm că suntem la datorie tot timpul. Să se adreseze cu încredere poliţiei pentru că vom acţiona cu operativitate de fiecare dată. Acesta este gestul pe care trebuie să-l facă oricine: în momentul în care simte că ceva nu este în regulă trebuie să se adreseze poliţiei. Dar încă o dată fac apel la toată lumea să fie calmă”, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Aceasta a mai precizat că orice cetăţean se poate proteja de eventualele incidente .„Să respectăm indicaţiile, sfaturile preventive pe care le auzim în staţie. Să respectăm acea bandă care este trasată pe peron şi să fim atenţi unii la alţii. Suntem cu toţii preocupaţi, avem tot timpul telefoanele în mână – aş face un apel la umanitate, să fim mai oameni decât am fost până azi dimineaţă, să ne mai uităm şi la cel de lângă noi, dacă are nevoie e ceva, dacă putem interveni. Nu este nevoie într-o situaţie mai gravă să intervenim prin forţă, poate nu se poate. Măcar un instrument care se cheamă telefonul mobil, să facă acel apel de urgenţă 112”, a mai precizat sursa citată.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: incidente telefon
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close