Antena 3 CNN Actualitate Social Polițist criminal. Ce declara soția bărbatului în urmă cu șapte ani. I se potrivește acum ca o mănușă

Polițist criminal. Ce declara soția bărbatului în urmă cu șapte ani. I se potrivește acum ca o mănușă

Polițist criminal. Ce declara soția bărbatului în urmă cu șapte ani. I se potrivește acum ca o mănușă
04 Noi 2018   •   17:54

Fosta soție a polițistului care și-a ucis copilul și s-a sinucis sâmbătă povestea, în urmă cu șapte ani, că detestă suferința și negativismul și va lupta împotriva lor. Pe atunci, Alina Lăudatu, care avea 22 de ani, nu avea de unde să știe ce îi va rezerva viața.

Femeia este cea care a sunat la 112 îngrijorată că la ușa apartamentului fostului ei soț din Pitești nu răspunde nimeni. După ce pompierii au spart ușa, avea să vadă grozăvia care cu siguranță, o va marca toată viața: copilul și fostul ei soț nu mai erau în viață.

Alina Lăudatu, mărturisea în anul 2011, într-un interviu pentru Adevărul, că nu-i place suferinţa indiferent de locul unde o vede, că detestă negativismul şi pesimismul şi se declara adversara lor, pe faţă. Avea, atunci, doar 22 de ani, ieșise pe băncile facultății de Poliție şi nu bănuia câtă suferinţă îi va rezerva viaţa.

De atunci, Alina își dorea să lucreze în structura economică a Poliției.

„Am ales Investigarea Fraudelor pentru că mi se pare că acolo vom avea mult de furcă în viitor. În situaţia în care cifrele de afaceri cresc, creşte şi volumul banilor negri, banilor nefiscalizaţi. Este un domeniu în care infractorii sunt oameni cu o capacitate intelectuală ridicată, cărora le poţi proba cu greu vinovăţia. Cred că pentru ofiţerul de la investigarea fraudelor fiecare caz este o provocare. Este asemenea unui meci de şah în care nu vezi mutarea adversarului”, spunea, atunci, tânăra, studentă în anul III la Academia de Poliţie.

×
Subiecte în articol: declaratie socanta marturisire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close