Antena 3 CNN Actualitate Social Un poliţist local din Satu Mare s-a apărat cu pistolul de un bărbat beat care l-a lovit cu pumnii şi picioarele | VIDEO

Un poliţist local din Satu Mare s-a apărat cu pistolul de un bărbat beat care l-a lovit cu pumnii şi picioarele | VIDEO

Incident șocant în Satu Mare. Un polițist local s-a apărat cu pistolul, atunci când a fost atacat de un bărbat băut. Agresorul tocmai bătuse zdravăn pe taximetristul în mașina căruia se afla. Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional!

Un poliţist local din Satu Mare s-a apărat cu pistolul de un bărbat beat care l-a lovit cu pumnii şi picioarele | VIDEO
de Claudia Popovici    |    21 Mar 2021   •   09:22

Individul a sărit asupra agentului cu pumnii și cu picioarele și i-a rupt chiar și uniforma. Ca să se apere, poliţistul chemat de taximetrist la locul incidentului a scos imediat pistolul hotărât să tragă.

Totul a pornit de la masca de protecţie

Taximetristul a cerut celor doi clienți să își pună masca de protecție, dar aceștia au refuzat. Deranjat de pretențiile șoferului, unul dintre clienţi, un tânăr de 32 de ani, a început să îl lovească pe conducătorul auto. Taximetristul a sunat la 112, iar la locul incidentului a ajuns de urgență un echipaj format din un agent al poliției locale și unul al poliției naționale.

Atacatorul l-a lovit pe agentul local

Atacatorul nu s-a lăsat intimidat de oamenii legii. I-a ameninţat, i-a jignit şi a sărit să-l atace pe agentul local. Acesta a ripostat, a scos pistolul și la somat să se pună la pământ.

Abia când am fost somat cu arma, de polițistul pe care l-a atacat, scandalagiul s-a calmat. Bărbatul de 32 de ani a fost încătușat și dus la sediul, unde e Polițiștii au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru ultraj.

Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional!

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close