Antena 3 CNN Actualitate Social Avocata poliţistului găsit mort în Otopeni: "Viaţa acestui om a fost evaluată la 400 de lei. Pot sărbători Crăciunul cu acest gând procurorul şi foştii săi colegi?"

Avocata poliţistului găsit mort în Otopeni: "Viaţa acestui om a fost evaluată la 400 de lei. Pot sărbători Crăciunul cu acest gând procurorul şi foştii săi colegi?"

Avocata poliţistului găsit împuşcat în cap în comuna Otopeni din judeţul Ilfov crede că acesta s-ar fi sinucis în urma stării depresive provocate de consecinţele acuzaţiilor formulate la adresa sa.

Avocata poliţistului găsit mort în Otopeni: "Viaţa acestui om a fost evaluată la 400 de lei. Pot sărbători Crăciunul cu acest gând procurorul şi foştii săi colegi?"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2020   •   17:40

"Nu îmi pot explica acest gest, deoarece era un om echilibrat (...) Desigur, era strivit de consecinţele punerii sale sub acuzare. Nu pot să nu vorbesc, sigur, sub impulsul emoţiei, adresându-mă procurorului de caz, acelora dintre foştii săi colegi, să vedem dacă dumnealor vor putea sărbători Crăciunul cu gândul că viaţa acestui om a făcut 400 de lei.

Avocatul Maria Vasii: Mă folosesc de durerea acestui caz pentru a-i responsabiliza pe magistraţi

Pentru că faptele de corupţie de care era acuzat se referă la o presupusă luare de mită de 400 de lei. 400 de lei destinul unui om, lacrimile mamei, ale soţiei, după o carieră de 15 ani fără nicio abatere disciplinară (...) Vreau ca, prin durerea acestui caz, să îi responsabilizez pe magistraţi judecători sau procurori (...) să decidă în mod corect între presupusa abatere şi consecinţele ei", a spus Maria Vasii într-o intervenţie la Antena 3.

Un polițist acuzat de luare de mită a fost găsit împuşcat în cap într-o localitate din apropierea Capitalei

Un polițist a fost găsit împușcat în cap, joi, într-o mașină care se afla în zona bălții Tunari din Otopeni.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre unu de agent sef adjunct care lucra cadrul Poliției orașului Otopeni, care se afla în afara serviciului.

"Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția orașului Pantelimon. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019. La fața locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", precizează IPJ Ilfov.

Potrivit surselor Antena 3, este vorba despre un suicid, ținând cont de faptul că bărbatul se confrunta în ultima vreme cu probleme penale. Acesta avea un dosar în Instanță în care era acuzat de luare de mită.

×
Subiecte în articol: politist sinucidere luare de mita Otopeni
Parteneri
Horoscop 5 iunie. Taurii văd totul clar, Racii luptă din răsputeri
x close