Antena 3 CNN Actualitate Social Polițiști, amenințați cu bătaia într-o comună gorjeană: „Vrei să te bat cu pistolul în mână?” (VIDEO)

Polițiști, amenințați cu bătaia într-o comună gorjeană: „Vrei să te bat cu pistolul în mână?” (VIDEO)

Incident grav în comuna gorjeană Stănești. Polițiștii chemați să aplaneze un conflict între două persoane au ajuns să fie amenințați cu bătaia și să fie înjurați.

Polițiști, amenințați cu bătaia într-o comună gorjeană: „Vrei să te bat cu pistolul în mână?” (VIDEO)
14 Iun 2020   •   22:33

La vederea oamenilor legii, bărbații au devenit recalcitranți și au început cu amenințările.

„Te bați cu mine, mă? Tu l-ai lăsat pe ăla să-mi dea cu pumnul în gură. Ce polițai sunteți? Vrei să te bat cu pistolul în mână?”, a strigat unul dintre bărbați. 

Un martor a filmat întreaga scenă. 

“Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit pentru a-l scăpa. Imediat, polițiștii prezenți la fața locului au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirecționate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din judetul Buzău, se află
in custodia Politiei, iar celălalt, a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj. Precizăm că, la momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional,
scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți“, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close