Antena 3 CNN Actualitate Social Criminalul afgan a fost identificat, dar e liber! Poliţiştii din Timișoara cer sprijinul oamenilor pentru găsirea lui

Criminalul afgan a fost identificat, dar e liber! Poliţiştii din Timișoara cer sprijinul oamenilor pentru găsirea lui

Poliţiştii l-au identificat pe afganul care a ucis un migrant în zona Gării de Nord din Timișoara. Bărbatul, cetățean afgan, este dat în urmărire și încă nu a fost prins. Oamenii legii cer sprijinul cetăţenilor.

Criminalul afgan a fost identificat, dar e liber! Poliţiştii din Timișoara cer sprijinul oamenilor pentru găsirea lui
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   16:54

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, s-a pus în mișcare acțiunea penală, în lipsă, pe numele afganului care a ucis un migrant în zona Gării de Nord din Timișoara. Imediat după tragedie, criminalul a fugit și s-a ascuns pentru a scăpa de oamenii legii.

Bărbatul, cetățean afgan este cercetat penal pentru omor și tentativă de omor, iar anchetatorii nu au reușit încă să îl prindă.

Reamintim că luni, 19 aprilie, un bărbat de 27 de ani, de origine afgană, a fost omorât și un altul a ajuns la spital, după ce au fost atacați de un grup de oameni și înjunghiați de un bărbat înarmat cu un cuțit. Incidentul a avut loc în zona Gării de Nord din Timişoara. 

Poliția face acum apel ca oricine recunoaște persoana din imagine sau poate oferi informații despre acesta să apeleze de îndată Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public cu acest bărbat, să păstrați distanţa şi să evitaţi orice interacţiune cu acesta, recomandă poliţiştii.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close