Antena 3 CNN Actualitate Social Polițistul pedofil are numeroase antecedente. Este vorba despre un caz protejat?

Polițistul pedofil are numeroase antecedente. Este vorba despre un caz protejat?

Polițistul pedofil are numeroase antecedente. Este vorba despre un caz protejat?
09 Ian 2018   •   13:21

Noi informații ies la iveală despre polițistul pedofil. Dacă în 2009 și 2012 cazurile au rămas cu autor necunoscut deși existau probe video cu autorul și nu s-a făcut nimic, atunci înseamnă că este vorba despre un caz protejat.

2009  - O fată de 14 ani a fost urmărită până în scara blocului Minora a chemat liftul, iar în timpul aşteptării acestuia, bărbatul s-a masturbat în spatele fetei. Bărbatul a pus mâna pe faţa fetei şi a lăsat urme Individul a părăsit apoi în grabă blocul. Expertiza genetică a urmelor biologice ridicate de pe geaca minorei şi de pe pardoseala holului de bloc în care s-a comis fapta a stabilit profilul genetic al autorului. După 1-2 luni de la eveniment, minora a declarat că a revăzut autorul în staţia RATB „Teiuş" (trasee 226 şi 302), pe sensul de mers către cartierul Rahova.

2012 - O minoră în vârstă de șapte ani se întorcea acasă de la şcoală. Când a intrat pe holul blocului, a observat un bărbat aşteptând în faţa liftului Acesta a întrebat-o la ce etaj locuieşte, ea i-a răspuns că la etajul 6, iar el i-a spus că stă la 3 şi că o duce el cu liftul În lift, bărbatul a pupat-o pe gură. Au mers cu liftul până la et. 4, au coborât, apoi el a luat-o în braţe şi a urcat cu ea spre etajul 5 Pe ultimele trepte, el a coborât-o din braţe şi a supus fetiţa la fapte ce nu pot fi reproduse publicului larg De pe treptele scării dintre etajele 4 şi 5 au fost prelevate probe biologice. S-a stabilit că acesta este identic cu profilul genetic al bărbatului din 2009.

2015 - Suspectul a intrat în lift cu patru minori cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani. Acesta s-a masturbat în faţa lor Poliţia Capitalei a făcut publică o imagine surprinsă de camerele de supraveghere a administraţiei blocului.

În februarie 2016, cazul era oficial cu autor necunoscut 2015 Poliţistul a intrat peste o femeie în casă I-a rupt hainele şi lejeria intimă Soţul femeii a ajuns acasă şi s-a luat la bătaie cu poliţistul.

 

×
Subiecte în articol: politist pedofil
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close