Antena 3 CNN Actualitate Social Pomohaci, comparat cu Iisus Hristos pe cruce și invitat într-o organizație pseudo-masonică

Pomohaci, comparat cu Iisus Hristos pe cruce și invitat într-o organizație pseudo-masonică

Pomohaci, comparat cu Iisus Hristos pe cruce și invitat într-o organizație pseudo-masonică
Sursa foto: foto: Facebook/ Cristian Pomohaci
07 Oct 2017   •   13:57

La concertul lui Pomohaci de la Slănic, a urcat pe scenă și Minodora Ilie, președinte al Fundației Internaționale Omenia, potrivit stirilekanald.ro.

„Invit lângă mine o doamnă a neamului nostru românesc, pe doamna Minodora, este fiica plaiurilor dumneavoastră și este un om de omenie. Este președinta Fundației care aduce omenia”, a spus Pomohaci, conform ziarulmuscelean.ro.

Fundația Omenia și numele Minodorei Ilie apar în anchetele realizate de jurnalistul Cătălin Tolontan legate de sumele delapidate de la Spitalul Malaxa de catre fostul director, Florin Secureanu. 

„Fondatoarea sa, Minodora Ilie, o descrie drept „o binecuvântare pentru români”, pentru alți observatori, fundația Omenia este pseudomasonerie bazată pe trafic de influență”, arată Cătălin Tolontan.

Minodora Ilie l-a lăudat pe Pomohaci și a-l invit în randul organizației pe care o conduce. Ea a dat asigurări că lui Pomohaci nu i se va întâmpla nimic și l-a comparat pe fostul preot cu Iisus Hristos.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci Iisus organizatie invitat
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close