Antena 3 CNN Actualitate Social Pompier ajuns în fața Tribunalului Militar pentru că își agresa soția. Colegii i-au spart ușa pentru a-l opri

Pompier ajuns în fața Tribunalului Militar pentru că își agresa soția. Colegii i-au spart ușa pentru a-l opri

Un pompier din Botoșani a fost adus în fața Tribunalului Militar după ce și-a agresat soția în apartamentul conjugal. Femeia a fost salvată de colegii agresorului, care au spart ușa pentru a-l opri.

Pompier ajuns în fața Tribunalului Militar pentru că își agresa soția. Colegii i-au spart ușa pentru a-l opri
Sursa foto: Hepta
de Viorel Aydan Cioroi    |    22 Iul 2021   •   23:46

Alarma a fost dată prin apel la 112, de soția pompierului cu puţin înainte de miezul nopţii. Vorbind în şoaptă, ea a anunţat faptul că este agresată de soţul său.

Echipajul ajuns la fața locului a sunat la interfon, însă, în lipsa răspunsului au sunat la alte apartamente și au reușit să pătrundă în bloc. 

Aceștia au auzit în apartamentul indicat strigăte de ajutor şi ameninţări, dar uşa era încuiată.

S-a solicitat ajutorul colegilor agresorului, pompieri, pentru a-l convinge pe bărbat să deschidă. Pompierul nu a cooperat, astfel, colegii săi au spart ușa, conform Adevărul.

Conform martorilor, pompierul ameninţa că-i va tăia gâtul soţiei, dar, fost imobilizat cu electroşocuri şi apoi reţinut. Ulterior, bărbatul a fost internat la Psihiatrie.

Agresorul a fost condamnat de Tribunalul Militar, la doi ani şi patru luni de închisoare pentru violenţă în familie şi ameninţare, după ce şi-a agresat soţia. De asemenea, bărbatul este obligat să achite soției despăgubiri de 5000 de euro. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close