Antena 3 CNN Actualitate Social Pompierii care au descarcerat o tânără din Giurgiu au venit a doua zi să-i doneze sânge

Pompierii care au descarcerat o tânără din Giurgiu au venit a doua zi să-i doneze sânge

Tânăra a fost rănită azi noapte într-un accident rutier în judeţul Giurgiu. În urma impactului şoferul de 19 ani a murit, iar alţi trei tineri, două fete, de 17 şi 19 ani, şi un băiat de 19 ani, au suferit răni grave. Părinţii fetei de 17 ani au lansat un apel de ajutor pe Facebook, iar pompierii care au participat la operaţiunea de descarcerare s-au întors a doua zi, la spital, ca să-i doneze sânge.

Pompierii care au descarcerat o tânără din Giurgiu au venit a doua zi să-i doneze sânge
Sursa foto: ISU Giurgiu
de Claudia Popovici    |    07 Apr 2021   •   16:24

Aseară în jurul orei 22:00, în localitatea Comasca, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier grav, soldat cu un mort şi 3 răniți. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Două dintre persoanele din autoturism, o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani, găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital. O altă tânără, în vârstă de 19 ani, a fost găsită conștientă şi după primirea îngrijirilor medicale necesare a fost transportată la spital. 

Din păcate, șoferul începător, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, iar la scurt timp echipajul medical al SAJ a declarat decesul. A doua zi a murit şi prietenul său.

Pompierii care au descarcerat o tânără din Giurgiu s-au întors a doua zi să-i doneze sânge

Părinţii tinerei de 17 rănite grav în accident ani au lansat un apel de ajutor pe Facebook, iar pompierii care au participat la acțiunea de salvare s-au întors a doua zi la spital pentru a dona sânge.

"Atunci când vrei să ajuți, nimic nu te poate opri, iar salvatorii ISU știu foarte bine acest lucru. Profund impresionați de drama prin care trec victimele accidentului de aseară, de la Comasca, pompierii au mers să doneze sânge.

Apelul lansat de familia uneia dintre tinere a avut ecou imediat, iar în zilele următoare și alți colegi vor merge să doneze pentru aceasta, dar și pentru alți giurgiuveni care trec prin clipe grele", a transmis ISU Giurgiu pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: pompieri Giurgiu ISU giurgiu accident mort
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close