Antena 3 CNN Actualitate Social Poveste emoționantă în Noua Zeelandă. Un bărbat cu Alzheimer a uitat că e căsătorit și s-a însurat din nou cu soția sa

Poveste emoționantă în Noua Zeelandă. Un bărbat cu Alzheimer a uitat că e căsătorit și s-a însurat din nou cu soția sa

Poveste emoționantă în Noua Zeelandă. Un bărbat cu Alzheimer a uitat că e căsătorit și s-a însurat din nou cu soția sa
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Ian 2018   •   18:03

Michael Joyce, un bărbat din Noua Zeelandă, în vârstă de 68 de ani, era căsătorit de 38 de ani cu soția sa, Linda Joyce.

Doar că bărbatul suferă de Alzheimer, iar boala este atât de avansată încât a uitat că e însurat.

Potrivit washingtonpost.com, el este îndrăgostit de ea și este, de asemenea un om onorabil, așa că i-a propus, într-o dimineață, să fie soția sa, din nou.

Femeia a pus totul pe seama bolii bărbatului și a crezut că va uita, până a doua zi, dar în dimineața următoare, Michael Joyce s-a trezit și a întrebat: „Deci, când facem asta?”

Cei doi locuiesc în orașul Frankton, din Noua Zeelandă, iar fosta viitoare soție a apelat la site-ul comunității în care trăiesc, Neighborly, întrebând dacă cineva ar fi dispus să îi căsătorească.

”Adorabilul meu soț suferă de Alzheimer. Cu două nopți în urmă, cu ochi plini de lacrimi, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Michael a uitat clar că am fost deja căsătoriți, dar mi-a spus că va fi încântat să fiu soția lui. În ciuda minții sale confuze, el evident știe și simte ce vrea cu adevărat să facă … pentru el va fi ceremonia noastră de nuntă, iar pentru mine și prietenii noștri… o ocazie cu adevărat prețioasă, de neuitat”, a spus femeia.

×
Subiecte în articol: barbat cerere casatorie sotie
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close