Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea hoţului din Satu Mare care a mâncat patru sarmale, a furat carne din congelator şi apoi a adormit pe canapea. A primit închisoare cu executare

Povestea hoţului din Satu Mare care a mâncat patru sarmale, a furat carne din congelator şi apoi a adormit pe canapea. A primit închisoare cu executare

Un bărbat a fost condamnat la închisoare cu executare pentru un "jaf" care a stârnit râsul oamenilor.

Povestea hoţului din Satu Mare care a mâncat patru sarmale, a furat carne din congelator şi apoi a adormit pe canapea. A primit închisoare cu executare
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    09 Oct 2023   •   13:37

Individul, recidivist, a intrat într-o casă din Satu Mare, a mâncat câteva sarmale din oala de pe aragaz, a luat dintr-un congelator mai multe pungi cu carne, apoi s-a aşezat pe o canapea din bucătărie şi a adormit.

Hoțul a fost prins de către proprietară, care, șocată când l-a văzut pe hoț că doarme în bucătărie, a sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns organele de cercetare penală care l-au identificat pe cel care dormea în locuinţa persoanei vătămate, el fiind un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

Hoțul le-a mărturisit polițiștilor că a pătruns în locuinţa unde, dintr-o oală, a mâncat patru sarmale. Apoi, din congelator a pus într-o sacoșă pungi de carne de pasăre şi una de vinete cu intenţia de a le sustrage, dar întrucât a adormit pe canapea, a fost surprins de proprietara locuinţei. 

Proprietarul le-a spus polițiștilor că prejudiciul cauzat prin săvârşirea infracţiunii este de 30 de lei. Inițial a cerut tragerea la răspunderea penală a hoțului, dar ulterior s-a răzgândit, dat fiind prejudiciul foarte mic.

Ulterior, hoțul a intrat peste o altă femeie singură, iar din bucătăria de vară a victimei a sustras 50 de lei, apoi a mers să bea o bere la un magazin din zonă, unde a fost găsit de polițiști.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Carei au reținut faptul că individul reprezintă un pericol pe viitor și că acesta trebuie trimis după gratii: "În ceea ce privește modul de comitere al faptei instanța reține că inculpatul a avut o manieră de comitere a infracțiunii rudimentară, fără procedee excepționale, însă ceea ce a determinat în opinia instanței creșterea gradului de pericol al infracțiunii comise este pătrunderea inculpatului în locuințele persoanelor vătămate, femei singure, cu care dacă inculpatul s-ar fi întâlnit, acțiunile potențiale ale acestuia de a scăpa ar fi putut genera consecințe ce ar constat în vătămarea integrității corporale sau a sănătății persoanelor vătămate".

Bărbatul, născut în Carei şi domiciliat într-un sat din apropiere, a fost condamnat joia trecută de Judecătoria Carei la doi ani şi opt luni cu executare, potrivit presei locale.

×
Subiecte în articol: hot sarmale a furat Satu Mare inchisoare
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close