Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea de dragoste a doi tineri care s-au căsătorit după ce li s-a făcut transplant de inimă în aceeaşi zi

Povestea de dragoste a doi tineri care s-au căsătorit după ce li s-a făcut transplant de inimă în aceeaşi zi

Doi tineri s-au îndrăgostit chiar în momentul în care se aflau în spital pentru a face transplant de inimă. Cu o inimă nouă bătând în piept, au ales să se căsătorească după cinci ani.

Povestea de dragoste a doi tineri care s-au căsătorit după ce li s-a făcut transplant de inimă în aceeaşi zi
Sursa foto: people.com
de Ioana Mircea    |    16 Mar 2023   •   20:46

Taylor Givens și Collin Kobelja și-au găsit dragostea într-un loc puțin comun pentru a face asta, respectiv în camera de recuperare a spitalului.

Cuplul a declarat că amândoi au făcut transplant de inimă în aceeași zi la Spitalul Inova Fairfax din Virginia în 2011. Taylor, acum în vârstă de 29 de ani, a suferit transplantul de inimă după ce a fost diagnosticată cu cardiomiopatie virală.

Pe de altă parte Collin, acum în vârstă de 34 de ani, trecea prin al doilea transplant după ce s-a născut cu o boală cronică de inimă. După operațiile lor, cei doi au fost plasați în camere învecinate de recuperare.

Citește și: Povestea dramatică a unei mame care a renunțat la propria viață pentru a-și naște copilul. Femeia a refuzat să facă chimioterapie

„Nu au existat scântei romantice la început, pentru că amândoi eram nefericiți”, a amintit Taylor pentru CBS News.

Dar Taylor și Collin s-au reconectat în cele din urmă la a cincea aniversare a transplanturilor lor, în timp ce el a vizitat medicii de la spital. Collin a invitat-o pe Taylor în oraș, iar cei doi au ieșit la cină, unde s-au cunoscut mai bine în afara zidurilor unui spital.

Pentru că amândoi au suferit transplanturi de inimă, cei doi au descoperit că aveau deja un lucru în comun. „A fost drăguț pentru că a trebuit să ne luăm medicamentele în același timp, același medicament”, și-a amintit Taylor. „Cu siguranță am simțit o scânteie și nu mă așteptam deloc la asta”, a spus ea.

Cei doi tineri s-au căsătorit în 2019 după ce s-au întâlnit. Acum locuiesc în Maryland. Cuplul se confruntă în continuare cu probleme serioase de sănătate. Collin a suferit al patrulea transplant de inimă anul trecut. Cu toate acestea, cei doi se iubesc și susțin că sunt mai puternici împreună, potrivit people.com.

×
Subiecte în articol: dragoste transplant inima
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close