x close

Povestea tristă a unui tânăr care a picat în capcana drogurilor: ''Am căzut pradă tentaţiei şi am încercat. Greşeala vieţii mele!'' - VIDEO

20 Feb 2020   •   10:45
Povestea tristă a unui tânăr care a picat în capcana drogurilor: ''Am căzut pradă tentaţiei şi am încercat. Greşeala vieţii mele!'' - VIDEO Foto: Captură Antena 3

Fenomenul consumului de droguri in cluburi a ajuns la cote greu de imaginat. Asta în timp ce dosarele de răsunet legate de traficul de substanţe interzise se încheie doar cu arestarea intermediarilor, în timp ce reţelele continuă să opereze. 33 de dosare penale au fost întocmite la un singur festival de muzica. Din 34 de suspecţi, doar patru au fost arestaţi. Restul sunt in continuare în libertate.

Un tânăr care a picat în capcana drogurilor, deşi avea familie şi copil, povesteşte despre cum i-au afectat viaţa substanţele interzise.

Încurajat de anturaj, a ajuns sa consume droguri până a devenit dependent. Este, din păcate, doar unul dintre miile de tineri care ajung sa consume droguri care, deşi sunt interzise, nu sunt atât de greu de găsit.

''Într-o seară, ajutat de puţin alcool am căzut pradă tentaţiei şi am încercat. Greşeala vieţii mele. A fost de ajuns o încercare ca să rămân dependent până în ziua de astăzi. La prima încercare nu mi-a venit să cred cât de mult mi-a plăcut şi cât de bine m-am simţit. Şi de atunci n-am mai spus niciodată nu. La început e bine. După aia cu cât îţi creşte toleranţa începi să iei cantităţi mult mai mari. Iar acolo încep problemele, fizice şi financiare. Vă daţi seama, îţi cheltui toţi banii.Toţi banii ducându-se pe droguri nu mai ajutam financiar pe nimeni, fiind însurat şi cu un copil, pe ei i-a afectat cel mai mult'', a povestit tânărul într-un interviu oferit reporterului Antena 3.

Unul dintre cele mai răsunatoare cazuri de trafic şi consum de droguri a fost cel instrumentat de DIICOT Ploieşti.

Printre martori, nume sonore precum Oreste Teodorescu, Răzvan Ciobanu sau Raluca Bădulescu. Deşi începută cu tam-tam, ancheta nu a dus la distrugerea vreunei mari reţele de trafic de substanţe interzise. Au fost reţinute trei persoane care nu reprezentau nici pe departe un vârf de piramidă în cadrul vreunei reţele.

Povestea tristă a unui tânăr care a picat în capcana drogurilor: ''Am căzut pradă tentaţiei şi am încercat. Greşeala vieţii mele!''

Citeşte mai multe despre:

droguri interviu povestea trista tanar dependent
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati