Antena 3 CNN Actualitate Social Predarea online în școli se va prelungi! Anunţul inspectorului școlar general al Capitalei

Predarea online în școli se va prelungi! Anunţul inspectorului școlar general al Capitalei

Comitetul pentru Situații de Urgență va vota luni prelungirea funcționării școlilor în online, anunță inspectorul școlar general al Capitalei, Ionel Pușcaș, citat de Mediafax.

Predarea online în școli se va prelungi! Anunţul inspectorului școlar general al Capitalei
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2020   •   11:15

„Cu privire la întrebările despre modul în care o să ne desfășuram activitatea luni și în zilele următoare .....cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu Covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze luni prelungirea funcționării școlilor în online”, a anunțat Ionel Pușcaș.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti se va reuni luni pentru a decide scenariul de funcţionare a școlilor pentru următoarele două săptămâni.

Vineri, ISMB a informat că, având în vedere situaţia epidemiologică actuală, a propus Prefecturii Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în condițiile în care rata de incidenţă a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu scăzuse sub 3 la mia de locuitori.

Bucureştiul a ajuns la o rata de infectare de 3,78 la mia de locuitori 

Unitățile de învățământ preuniversitar din Capitală au trecut în scenariul roșu, în care cursurile se desfășoară exclusiv online, începând din 20 octombrie, la două zile după ce în București rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. Creșele și after-school-urile au rămas deschise, iar în cazul universităților, decizia modului de defășurare a cursurilor ține de fiecare instituție în parte.

Potrivit raportării de vineri a Grupului de Comunicare Strategică, în București, rata infecțiilor este acum de 3,78. De la începutul crizei sanitare și până în prezent, în Capitală au fost confirmate 35.147 de cazuri de infectare, dintre care 900 au fost înregistrate doar în ultimele 24 de ore.
 

×
Subiecte în articol: București scoala online
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close