Antena 3 CNN Actualitate Social Preot și preoteasă de numai 46 de ani, răpuși de COVID la doar două zile distanță. Soţii au lăsat în urmă doi copii

Preot și preoteasă de numai 46 de ani, răpuși de COVID la doar două zile distanță. Soţii au lăsat în urmă doi copii

Un preot de doar 46 de ani și preoteasa lui, au murit de COVID, la doar două zile distanță. Niciunul nu era vaccinat, deși preoteasa suferea de diabet. Cei doi locuiau în Dolj, dar și-au găsit sfârșitul la sute de kilometri de casă. Din cauza lipsei de paturi la Terapie Intensivă, preotul fusese internat la București, la Marius Nasta, iar preoteasa la Spitalul din Caracal.

Preot și preoteasă de numai 46 de ani, răpuși de COVID la doar două zile distanță. Soţii au lăsat în urmă doi copii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   13:44

Întreaga comună doljeană Orodel deplânge moartea preotului Aurel Dolea și a soției sale. Oamenii spun că dacă s-ar fi vaccinat anti-COVID, poate acum ar fi fost în viață. 

Bărbatul slujea de 15 ani în comuna natală din Dolj. De altfel, era singurul preot pe o distanță de cinci sate.

"E mare păcat, pentru că am pierdut un om devotat comunității, ajuta pe toată lumea, asculta pe toată lumea, îndruma pe toată lumea numai la bine. Cele cinci parohii nu au preot. Nu avem niciun preot, pentru că acum am rămas descoperiți. Trebuie să apelăm la comunele vecine, la preoți pentru înmormântări", a spus Jane Vâlcomeanu, primarul localității Orodel, județul Dolj.

Preotul Aurel Dolea, răpus de COVID-19 avea doar 46 de ani şi nu suferea de alte boli.

Soţii au lăsat în urmă doi copii, de 21, respectiv 7 ani.

×
Subiecte în articol: prot preoteasă Dolj Orodel Aurel Dolea
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close