Antena 3 CNN Actualitate Social Prezentatoare TV, în pragul disperării după ce și-a pierdut fetița: Mergeam seara la cimitir şi râcâiam mormântul

Prezentatoare TV, în pragul disperării după ce și-a pierdut fetița: Mergeam seara la cimitir şi râcâiam mormântul

Prezentatoare TV, în pragul disperării după ce și-a pierdut fetița: Mergeam seara la cimitir şi râcâiam mormântul
Sursa foto: Foto: facbook.com
de M.Z.    |    18 Noi 2016   •   10:57

O prezentatoare TV de la noi a trecut prin momente de suferinţă cumplită. Blonda a mărturisit că nu se putea resemna cu gândul că fiica ei a murit şi seara mergea la cimitir, unde încerca să o dezgroape, potrivit Cancan.ro.

Lenna Horvath, fosta prezentatoare de la 6TV, a dezvăluit suferinţa crâncenă prin care a trecut după ce fiica ei a încetat din viaţă la numai 12 ani. Femeia a mărturisit că după pierderea fiicei a căzut într-o depresie cruntă, perioadă în care a încercat chiar să se sinucidă. 

”Imediat după moartea fetiţei mele, am căzut într-o depresie foarte gravă. Aveam momente când mergeam seara la cimitir şi râcâiam pământul. Îmi doream ca cea mică să fie din nou lângă mine. Vreo șase luni de zile a ţinut depresia asta în care intrasem, am avut nevoie de un medic psiholog să trec peste toate. Chiar aveam gânduri de sinucidere”, a spus Lenna Horvath.

×
Subiecte în articol: depresie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close