Antena 3 CNN Actualitate Social Prima clădire de birouri din România cu pistă de alergare pe acoperiş pentru angajați

Prima clădire de birouri din România cu pistă de alergare pe acoperiş pentru angajați

Prima clădire de birouri din România cu pistă de alergare pe acoperiş pentru angajați
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Apr 2017   •   09:18

O companie suedeză din România a început deja lucrările pentru construirea unei clădiri de birouri care va avea și o pistă de alergare pe acoperișul clădirii de birouri, potrivit capital.ro.

Mai mult, noul complex va fi dotat cu un sistem performant de aerisire, cu sisteme de monitorizare şi control a calităţii apei şi va dispuune de spaţiu deschis, menit să încurajeze interacţiunea atât pentru ocupanţi, cât şi pentru comunitate.

„Unul din obiectivele principale ale Skanska este de a crea spaţii de lucru inovatoare, pregătite pentru viitor, iar unul din elementele cheie ale acestei misiuni este omul. Putem avea cele mai îndrăzneţe linii de design şi cea mai nouă tehnologie, dar principala funcţie a unei clădiri este să ofere valoare vieţii de zi cu zi a celor pe care îi găzduieşte. De aceea, pentru Campus 6 am dezvoltat conceptul pornind de la lucrurile esenţiale – cum ar fi aerul, lumina, spaţiul sau comunitatea”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Proiectul se ridică pe un teren de 2,1 hectare cumpărat în 2015 de la omul de afaceri Ion Rădulea. Lotul, parte din fosta platformă industrială Pumac, a costat circa 13 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: cladire România complex
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close