Antena 3 CNN Actualitate Social Prima reacție a liftierei de la spitalul din Craiova, după ce a cerut șpagă: ”Nu luam dacă-mi dădeau“

Prima reacție a liftierei de la spitalul din Craiova, după ce a cerut șpagă: ”Nu luam dacă-mi dădeau“

Prima reacție a liftierei de la spitalul din Craiova, după ce a cerut șpagă: ”Nu luam dacă-mi dădeau“
11 Dec 2018   •   15:03

O liftieră le-a cerut, fără pic de ruşine, una dintre pungile pregatite pentru copiii bolnavi. Nu a primit-o, motiv pentru care femeia s-a supărat şi i-a ameninţat pe voluntari. 

Întreaga întâmplare a fost postată pe Facebook, iar unul dintre ei cere ministrului Sănătăţii să ia măsuri. 


Managerul unităţii medicale spune că a chemat-o în dimineaţa zilei de marţi, 11 decembrie, imediat după ce a ieşit din tură, şi i-a cerut explicaţii cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public. Totodată, managerul spune că aşteapta o sesizare scrisă de la inginerul care a postat pe Facebook întâmplarea cu liftiera.

"Doamna nu este la serviciu, am discutat cu dumneai în această dimineaţă. A spus că a fost o glumă, că nu lua dacă îi dădeau ceva. Este varianta dânsei. Eu am discutat astăzi cu şefa de personal de la Ford şi am rugat-o să mă ajute să iau legătura cu domnul inginer care a scris pe Facebook întreaga poveste. Îl aştept în cursul acestei zile să vină la spital să facă o sesizare oficială", a declarat dr. Eugen Georgescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Craiova. Dr. Georgescu a precizat că a a declanşat o anchetă internă, iar cazul urmează să fie analizat în Comisia de disciplină. 

Citește și: Ministrul Sănătăţii reacţionează în scandalul liftierei care ar fi cerut din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer
 

×
Subiecte în articol: reactie spital Craiova
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close