Antena 3 CNN Actualitate Social Primăria Capitalei face angajări substanțiale. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Primăria Capitalei face angajări substanțiale. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Primăria Capitalei face angajări substanțiale. Anunțul făcut de Gabriela Firea
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de S.T.    |    26 Apr 2017   •   20:48

Primăria Capitalei va organiza, în perioada următoare, un târg de locuri de muncă destinat în special celor care vor lucra în cele 20 de societăţi pe acţiuni ale municipalităţii, a anunţat miercuri primarul Gabriela Firea.

„Vreau să anunţ în premieră că Primăria Generală a Capitalei va organiza, în perioada următoare, un târg de joburi în special pentru locurile de muncă pe care le vor crea cele 20 de societăţi pe acţiuni ale municipalităţii, care au fost aprobate recent de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti. În următoarea perioadă, va fi o ofertă de locuri de muncă, spun eu, atractivă în Capitală”, a precizat Gabriela Firea, la inaugurarea a două centre de zi pentru copii din Sectorul 3.

Ea a adăugat că acest târg se adresează deopotrivă mamelor care doresc să se întoarcă la serviciu, iar locul de muncă nu a fost păstrat sau poate doresc un salt în carieră.

„De asemenea, târgul locurilor de muncă se va adresa şi tinerilor care nu au luat bacalaureatul şi vor totuşi să lucreze în paralel cu pregătirea examenului, de asemenea şi studenţilor”, a menţionat Firea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close