Antena 3 CNN Actualitate Social Primăria Capitalei oferă vacanțe la mare tinerilor. Ce condiții trebuie să îndeplinească aceștia

Primăria Capitalei oferă vacanțe la mare tinerilor. Ce condiții trebuie să îndeplinească aceștia

Primăria Capitalei oferă vacanțe la mare tinerilor. Ce condiții trebuie să îndeplinească aceștia
03 Aug 2018   •   15:55

A venit rândul tinerilor să beneficieze de “cadouri” de la Primăria București. După ce zilele trecute s-a dat startul înscrierilor la taberele gratuite în Grecia pentru pensionari, acum tinerii pot să se relaxeze pe litoralul românesc gratis. Plătește Primăria Capitalei.

Duminică, 5 august, va pleca prima serie de tineri înscriși la Școala de Vară- 2018'. Despre ce este vorba mai exact? Centrul pentru Tineret al Municipiului București ( instituție din cadrul Primăriei Capitalei) organizează seminarii de formare pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. În cadrul acestor seminarii sunt prevăzute, alături de cursuri de formare personală și public speaking, cursuri de dans și flash- mob, scrie libertatea.ro.

Școala de Vară organizată gratis de primărie pentru tinerii din București începe de duminică, 5 august și va dura până pe 29 septembrie. Înscrie-te și tu la #ȘcoalaDeVară2018, să petrecem 7 zile intense pe litoralul românesc', este mesajul de pe pagina de Facebook a instituției. Înscrierile au fost anunțate pe 31 iulie, deci cu doar o săptămână înaintea primelor plecări.

În regulamentul de pe site-ul Centrului pentru Tineret al Municipiului București se specifică faptul că participanții trebuie să aibă domiciliul sau reședința în București, să fie student/ masterand/ doctorand în cadrul unei forme de învățământ superior de pe raza municipiului București și să aibă între 18 și 35 de ani. Înscrierile se fac pe internet, dar depunerea dosarului se face la Biroul pentru Relații cu Publicul al CTMB- pentru programul Școala de Vară- 2018 ( adresa: Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 38- vizavi de Aleea Circului, programul de luni până vineri, începând cu ora 10.00)

×
Subiecte în articol: primaria capitalei vacante tineri conditii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close