Antena 3 CNN Actualitate Social Primăria Capitalei va acorda locuințe de serviciu pentru 147 de cadre medicale

Primăria Capitalei va acorda locuințe de serviciu pentru 147 de cadre medicale

Primăria Capitalei va acorda locuințe de serviciu pentru 147 de cadre medicale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Mai 2019   •   21:21

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de joi proiectul de hotărâre care vizează atribuirea locuinţelor de serviciu către personalul angajat în unităţile sanitare administrate de Primăria Capitalei.

Primarul General, Gabriela Firea:

„Finalizam astăzi ultima etapă din procesul de acordare de locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale care lucrează în spitalele administrate de Primăria Capitalei. Astfel, într-o primă etapă, 147 de cadre medicale vor primi apartamente achiziţionate de Primăria Municipiului Bucureşti. Reamintesc faptul că Primăria Capitalei a achiziţionat recent pentru cadrele medicale 177 de locuinţe de serviciu din cele 600 aprobate.

Am supus astăzi votului Consiliului General lista cu dosarele depuse de personalul medical, care au fost declarate eligibile de comisia de analiza. Consiliul General a aprobat acest proiect cu 31 de voturi pentru şi 12 abţineri. Au votat pentru 22 de consilieri PSD, 4 consilieri PNL, 1 consilier PMP şi 4 consilieri ALDE, iar împotriva proiectului au fost 11 consilieri USR şi 1 consilier PNL”.

Primarul Capitalei a subliniat că scopul acestui proiect este acela de a oferi medicilor, asistentelor şi personalului auxiliar din unităţile sanitare aflate în administrarea Primăriei Generale motive suplimentare de a rămâne să profeseze în România, prin punerea la dispoziţia acestora, în condiţii avantajoase, de locuinţe de serviciu.

Potrivit proiectului de hotărâre, atribuirea se va face în ordinea stabilită, conform listei de priorităţi întocmită în ordinea punctajelor obţinute.

×
Subiecte în articol: primar primarul capitalei Gabriela Firea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close