Antena 3 CNN Actualitate Social Primarii din Vrancea au păcălit UEFA și au mers pe stadion la meciul România-Norvegia

Primarii din Vrancea au păcălit UEFA și au mers pe stadion la meciul România-Norvegia

Primarii din Vrancea au păcălit UEFA și au mers pe stadion la meciul România-Norvegia
Sursa foto: Foto: realitateadevrancea.net
16 Oct 2019   •   13:39

Doi primari din Vrancea au fost prezenți pe stadion, la meciul România - Norvegia, în calitate de însoțitori.

Potrivit realitateadevrancea.net, primarul din Focșani, Cristi Misăilă, a fost observat printre copiii veniți la meci. La fel a procedat și primarul din Panciu, Iulian Nica, prezent la meci în calitate de însoțitor al elevilor, luând locul astfel unui profesor sau antrenor.

Contactat de jurnaliști, primarul din Panciu nu a vrut să spună cum a fost desemnat însoțitor al celor mici pe motiv că ,,timpul pentru el este prețios".

Selecţionatele României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal, într-o partidă la care au asistat aproximativ 30.000 de copii sub 14 ani.

Partida s-a desfășurat fără spectatori, în urma unei sancțiuni dictate de UEFA. La meci a fost însă permis accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii.
 

 

×
Subiecte în articol: UEFA
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close