Antena 3 CNN Actualitate Social Primarul acuzat că ar fi instigat o persoană să incendieze două ferme a fost arestat preventiv

Primarul acuzat că ar fi instigat o persoană să incendieze două ferme a fost arestat preventiv

Primarul acuzat că ar fi instigat o persoană să incendieze două ferme a fost arestat preventiv
10 Mai 2018   •   18:16

Update:  Primarul comunei Urecheşti din judeţul Vrancea, Nistor Bratosin, reţinut într-un dosar în care este acuzat că ar fi instigat o persoană să dea foc unor ferme, a fost arestat preventiv joi, măsura fiind dispusă de magistraţii Judecătoriei Focşani. Î

n acelaşi dosar, s-a mai dispus arestarea unei a doua persoane, acuzată de distrugere, aceasta fiind arestată şi într-un alt dosar, scrie news.ro.

Știrea inițială: Primarul comunei Urechești, județul Vrancea, Nistor Bratosin, a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, într-un dosar în care se fac cercetări privind incendierea unor ferme. Edilul este acuzat că ar fi contribuit la incendiere din dorința de răzbunare, pe fondul unui conflict politic.

La sfârșitul anului trecut, în comuna Urechești au ars două ferme într-un interval de două săptămâni, iar proprietarii acestora au declarat atunci că au fost amenințați de mai multe ori, la mijloc fiind conflicte politice între edil și o altă persoană.

Pompierii care au cercetat cauzele producerii incendiilor au stabilit că sursa de aprindere a fost folosită în mod intenționat pentru a genera incendiul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: edil incendiere incendiere
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close