Antena 3 CNN Actualitate Social Primele declaraţii ale sârbului Zivkovic, acuzat că a încercat să spioneze baze militare în Romania: „M-am întâlnit cu nişte amici”

Primele declaraţii ale sârbului Zivkovic, acuzat că a încercat să spioneze baze militare în Romania: „M-am întâlnit cu nişte amici”

Primele declaraţii ale sârbului Zivkovic, acuzat că a încercat să spioneze baze militare în Romania: „M-am întâlnit cu nişte amici”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
15 Noi 2017   •   18:34

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, marţi, măsura declarării ca indezirabil, pentru o perioadă de 15 ani, din considerente de securitate naţională, a cetățeanului sârb Bratislav Zivkovic, care ar fi spionat baza militară de la Mihail Kogălniceanu. 

Cetăteanul sârb Bratislav Zivkovic a declarat pentru Sputnik că serviciile de informaţii nu au niciun fel de dovezi cu privire la aşa-numita „activitate de colectare de informaţii".

„M-am întâlnit cu nişte amici. În ultima mea vizită m-am aflat pe teritoriul României doar trei ore. Am fost aşteptat la frontieră, unde mi-au şi înmânat documentele în care sunt declarat persoană indezirabila”, a spus Zivkovic, potrivit adevarul.ro.

Citește și: SRI: Paramilitar sârb, care spiona baza NATO de la Kogălniceanu, declarat indezirabil în România

Todata, sârbul a postat şi pe Facebook o reacţie în care reafirma că autorităţile din România nu ar avea dovezi împotriva sa.       

„Nu există nicio dovadă că am făcut spionaj pe teritoriul României, pentru că, dacă da, nu m-ar expulza, m-ar fi judecat pentru o astfel de treabă. România nu este totuşi precum Muntenegru şi nu face alegeri aşa de proaste. După câte înţeleg eu, ei [n.r. autorităţile române] vor "să prevină, mai degrabă decât să trateze", a scris Zivkovic.  

×
Subiecte în articol: spion România declaraţie
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close