Antena 3 CNN Actualitate Social Primele imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor în Atena. Rămâne în arest 40 de zile

Primele imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor în Atena. Rămâne în arest 40 de zile

Sorin Oprescu a fost reținut în Grecia și este acum în custodia autorităților elene după ce a fost găsit în Atena.

Primele imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor în Atena. Rămâne în arest 40 de zile
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    18 Mai 2022   •   11:42

Antena 3 a obținut primele imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor din Atena. Medicul rămâne în arest pentru 40 de zile. 

Procurorul în fața căruia a fost prezentat astăzi a decis ca pe parcursul următoarelor 40 de zile cât un complet de judecată va analiza dosarul lui Sorin Oprescu să rămână în arest.

El va fi dus în arest în capitala Greciei. Medicul spera să obțină bunăvoința acestui procuror și pe baza faptului că are un domiciliu în Atena. El spera să obțină cercetarea în stare de libertate.

Avocații lui Oprescu pot cere consiliului de judecată cercetarea în stare de libertate.

Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 la Atena, a oferit ultimele detalii despre reținerea lui Sorin Oprescu în urma sentinței date de judecătorii români.

Sorin Oprescu dorește ca dosarul lui să fie judecat în Grecia pentru că el consideră că nu a avut parte de o judecată dreaptă în România.

Fostul primar al Capitalei a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare în 13 mai.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close