Antena 3 CNN Actualitate Social Primul templu sprirtist din lume este în România. Fenomene inexplicabile în Castelul „Iulia Hașdeu”

Primul templu sprirtist din lume este în România. Fenomene inexplicabile în Castelul „Iulia Hașdeu”

Primul templu sprirtist din lume este în România. Fenomene inexplicabile în Castelul „Iulia Hașdeu”
Sursa foto: Foto: Captură video Antena 3
04 Feb 2018   •   22:35

Cătălina  Porumbel a prezentat, într-o „Ediție specială”, la Antena 3, primul templu sprirtist din lume, Castelul „Iulia Hașdeu”, dar și fenomenele inexplicabile care se produc acolo.

Unii spun că spiritul Iuliei Haşdeu (1869-1888) n-a plecat niciodată de la castelul din Câmpina. Uneori, noaptea, vecinii aud pianul cântând. Pentru cei care cred în spiritism, mâinile care bat în clape sunt ale Iuliei. Pentru cei care n-au dezlegat niciodată misterul lumii de dincolo, pe scaunul de la pian ar putea fi oricine. Dincolo de tainele lumii de dincolo, scrise sau nu, pe pagini aruncate de a valma, Iulia Haşdeu fascinează şi azi prin povestea ei.

„În dimineața zilei de 4 iulie 2015, ne uitam pe carmerele de supraveghere și am zărit trei globuri luminoase care se tot plimbau printre lucrările expuse într-un demisol al castelului. Inițial am crezut că sunt raze de lumină, dar era întunecat. Colegii mei au intrat pe rând să vadă ce se întâmplă. Globurile sunt perfect rotunde și se plimbau în jurul acesto obiecte. Colegii mei nu au văzut nimic, doar camerele au surprins prezența lor acolo. Noi simțim că există ceva, există și semne care apar în anumite situații.  Au fost pasnici care ne spuneau că în timpul nopții s-a auzit pianul”, a spus Jenica Tabacu, director Muzeul Memoria B. P. Hașdeu.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala templu România
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close