Antena 3 CNN Actualitate Social Profesorii nu vor mai avea măriri de salarii în 2020. Fostul ministru al Muncii: Nu mă mai miră nimic la Guvernul „n-am bani”

Profesorii nu vor mai avea măriri de salarii în 2020. Fostul ministru al Muncii: Nu mă mai miră nimic la Guvernul „n-am bani”

Profesorii rămân fără majorările de salarii promise de la data de 1 septembrie 2020.

Profesorii nu vor mai avea măriri de salarii în 2020. Fostul ministru al Muncii: Nu mă mai miră nimic la Guvernul „n-am bani”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Ian 2020   •   15:59

Deşi Legea salarizării le-ar fi adus majorări consistente, conform grilei din 2022, premierul Ludovic Orban a declarat că aceste creşteri ar fi discriminatorii faţă de alţi bugetari care nu vor beneficia de venituri la fel de mari.

Nu sunt suficienți bani în buget pentru a susține aceste creșteri, arată guvernul Orban.

„Nu mă mai miră nimic la Guvernul 'n-am bani'. Aş fi vrut să nu am dreptate, dar am spus din campania electorală că va urma austeritate, iar colegii spuneau că promovez fake news-uri. Iată că din păcate nu sunt! Dacă nu mai creşte salariile profesorilor, pe motiv că sunt discriminatorii pentru alţi bugetari, ce va face Guvernul? Va tăia şi salariile medicilor? Eu cred că se grăbesc pentru alegeri anticipate, au măsuri de austeritate”, a explicat fostul ministru al Muncii. 

Dascălii nu vor mai avea măriri de salarii în 2020

×
Subiecte în articol: profesori salarii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close