Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Aug 2017   •   16:46

Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească, informează Administrația Națională a Meteorologiei.

Vineri, cerul va fi variabil în nordul ţării unde cu totul izolat, mai ales la munte, vor fi ploi slabe de scurtă durată, în timp ce în restul teritoriului se va menţine senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 24...25 de grade în estul Transilvaniei şi pe litoral şi 33 de grade în sud-vestul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 10 şi 21 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 5...6 grade.

În Capitală, temperatura maximă va fi de 28...30 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească, spre 12 grade.

Sâmbătă, în țară, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 25...27 de grade pe litoral şi 35 de grade izolat în Banat şi sud-vestul Olteniei. Minimele termice vor fi cuprinse între 8...10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22...23 de grade în Dealurile de Vest.

Duminică, la munte, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească, caracterizând o vreme caldă. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări după amiaza şi în cursul nopţii, când izolat vor fi averse de scurtă durată posibil însoţite de descărcări electrice, cu precădere în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat.


 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: vremea meteo
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close