Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Oct 2018   •   09:41

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat că se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării.

Vineri, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, excepţie vor face regiunile estice, unde se vor înregistra valori termice apropiate de cele normale, iar în special pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 2 şi 12 grade.

Sâmbătă, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice şi apropiate de acestea în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime între 1 şi 13 grade.

Duminică, vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, iar pe parcursul zilei trecător şi în Dobrogea şi în jumătatea de est a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă, şi 14 grade pe litoral, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: meteo vremea prognoza ANM
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close