Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoză meteo. Vești proaste de la meteorologi

Prognoză meteo. Vești proaste de la meteorologi

Prognoză meteo. Vești proaste de la meteorologi
05 Feb 2018   •   08:41

în Bucureşti, cerul va fi în mare parte senin, dar va fi ”soare cu dinţi”. Minima zilei va fi de -3 grade Celsius, iar maxima de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu 14 km/h. Deşi nu vor fi precipitaţii, nivelul de umiditate va fi ridicat, de 70%.  În zona montanã precipitaţiile mixte vor favoriza depunerile de polei. 

Vântul va sufla în general slab până la  moderat, cu intensificãri  în zona montană, cu viteze mai mari pe creste şi local în regiunile vestice. Pe spaţii extinse se va semnala ceaţã, în special în zonele joase din estul şi sud-estul teritoriului. În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 15 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -4° C, în Târgovişte, iar maxima va fi de 5° C, în Slobozia. 

În Vest vom avea parte de ploi trecătoare, iar minimele vor fi de -2° C, în Deva,. Temperaturile vor ajunge la 3° C, în Timişoara. În Dobrogea vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la 2° C, în Tulcea şi vor ajunge la 7° C, în Mangalia. Afara va fi înnorat.

×
Subiecte în articol: prognoza meteorologi vreme
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close